Kulinārijas laboratorija ar Ditu Lasi “Bezatlikumu gatavošana”

Vieta Cēsu novada Jauniešu māja, Rīgas iela 23, Cēsis

Datums

20.08.2020

Laiks

18:00 - 18:45

Meistardarbnīcā gatavosim no dārzeņu, sulu izspaidu, putru no piena pārpalikumiem – kā no nekā uztaisīt ko garšīgu, sātīgu un vērtīgu, kā atlikumus pārvērst nākamajā ēdienā, kā glabāt produktus un ēdienu pārpalikumus. Būs gan sāļie plācenīši, gan maizītes, gan kūka, gan dzēriens; un improvizācija arī neizpaliks, jo bezatlikumu kulinārijā idejas un fantāzija ir vislabākie palīgi!

Tiekamies klātienē Cēsīs, Rīgas ielā 23, Jauniešu mājas 1. stāva zālē un Zoom platformā 20.08.2020. pl.18.00-18.45. Vietu skaits ir ierobežots.