Foto orientēšanās sacensības “Cēsu ekspedīcija”

Vieta Cēsis,

Datums

14.11.2020

Laiks

12:00

Cena

5€ - 10€

Sestdien, 14.novembrī notiks foto orientēšanās pasākums “Cēsu ekspedīcija”. Latvijas ekspedīcija dosies iepazīt skaistās Cēsis, meklējot kontrolpunktus, fotografējoties, risinot āķīgus atjautības uzdevumus un piedaloties vietējo uzņēmumu sagatavotajos uzdevumos.

Pasākuma sākums plānots plkst.12.00. Starta un finiša vieta tiks paziņota drīzumā.

Cēsis ir ne tikai viena no senākajām, bet arī latviskākajām pilsētām. Krāšņām dabas ainavām un vēstures liecībām bagāta, tā iemieso intriģējošu senatnes garu un mūsdienīgu pašapziņu. Gan Cēsis, gan Cēsu novads ir viens no Vidzemes apceļotāju lielākajiem vilinājumiem. Visos gadalaikos uz Cēsīm brauc cilvēki, kuri prot novērtēt vēstures un kultūras mantojumu, dabas ainavas skaistumu un mazpilsētas mierīgo dzīves ritumu.

Pasākuma rīkotāji aicina reģistrēties dalībai iepriekš līdz 12.novembrim šeit https://www.latvijasekspedicija.lv/registrejies/cesis/

Piedalīties var gan viens pats, gan komandā līdz pieciem cilvēkiem. Ja komandas nav, bet ir vēlme piedalīties, pasākuma rīkotāji piemeklēs komandu! Ekspedīcijā var piedalīties ar velosipēdu vai ar kājām. Abās kategorijās tiks apbalvotas 1., 2. un 3. vietas ieguvēji.

Dalības maksa:
Bērniem līdz 7 gadu vecumam par brīvu;
Jauniešiem no 8 līdz 18 gadu vecumam 5 Eur;
Studentiem 7 Eur;
Pieaugušajiem 10 Eur;
Senioriem 5 Eur.

Ekspedīciju organizē pasākumu rīkotājs “Latvijas ekspedīcija”. Papildu informācija  https://www.latvijasekspedicija.lv/